top of page

 

Kedves Érdeklődő - Jegyespár!

Megtisztelő lenne, ha részt vehetnék az esküvőjükön,
így örömmel ajánlom fel komplex szolgáltatásaimat!


Alábbiakban olvashatják az általános bemutatkozómat:


Az adott esküvők teljes mértékben személyre szabhatók, Önöké is a saját elképzeléseik szerint valósulhatnak meg! Műsoraim nem foglalnak magukban kötelező programrészeket!
Igény szerint néhány esemény mellőzhető az általam írt „forgatókönyvből”, illetve kiegészítve bővíthető.
Alapvetően DJ vagyok, de a hosszú évek alatt a ceremóniamesteri munka is a szolgáltatásom, munkám részévé vált, amire nem számolok fel plusz összeget, megrendelőimnek nem jelent így további költséget!
Amikor engem bíznak meg a ceremóniamesteri munkák ellátásával is, azt kizárólag modern formában valósítom meg. "MODERN CEREMÓNIAMESTER -RICHIE- AZ ESKÜVŐK MŰSORVEZETŐJE"
Rendezvény időtartama alatt, a szokásos eseményeket, játékokat levezetem, a vendégeket irányítom!
www.facebook.com/cmrichiepapa
(Többnyire nem tudok a templomhoz menni, nem vonulok fel és nem vállalok kikérést, énekeket, mondókákat!)
Az esküvő gördülékeny, sikeres, hangulatos lebonyolítása a cél, ezért természetesen, összehangolva együtt tudok dolgozni más ceremóniamesterekkel, vőfélyekkel, egyéb szolgáltatókkal is!
Bemutatkozóm hátterében 39 évnyi, kontrollálható, szakmai referencia áll!

 

Esküvőkön, céges partikon, privát rendezvényeken, műsoraimat megelőzően, kellemes lounge, vacsora- háttérzenét Swing, Bossanova, Smooth Jazz számokat szoktam játszani.

(George Benson, Sade, Frank Sinatra, Michael Bublé, stb.)

A DISCO - táncos programrészben folyamatosan teljesítem a zenei kívánságokat!

A pár és vendégei, már az esemény előtt készíthetnek részemre "kívánság és tiltó listát!"

A jelenlévő, vegyes korosztály részére, mindvégig táncolható, énekelhető, közismert slágereket forgatok, igazi bulizós zenéket, változatos stílus blokkokban, időkorlát nélkül!

 Classic Funkyt, 80-as, 90-es évek Retro zenéit, Pop-Latint, Rock legendákat, rádiós sikereket, mai club zenei- RnB, Dance aktualitásokat, továbbá magyar slágereket, ...

A stílus blokkokat és arányait egyeztetett megrendelői igényekhez igazítom!

 

Egy személyes találkozó során, elsőre még kötelezettségek nélkül, mód nyílna a bemutatkozásra, megismerkedésre. Könnyebb a megrendelőnek döntést hozni!

Előre megbeszélt időpontban hasznos egyeztetni a konkrét igényeket, zenei kívánság listát, tervezett forgatókönyvet, technikai szükségleteket, árakat. 

A költségkeretetekhez igazítva, megbeszélés folyamán, személyre szabva, közösen alakíthatjuk ki a megfelelő, mindkettőnk részére vállalható végösszeget.

Nálam nincs óránkénti felár, nincs időkorláthoz kötve a zenei szolgáltatásom! 

 

Ajánlatomban, az esetlegesen elfogadásra kerülő megállapodás összege tartalmazza:

a komplett hangtechnikát, dekorációs - ledes terem háttérvilágítást, disco fényeket, dj pultot, technikusi díjat, időkorlát nélküli Dj műsort, továbbá a modern ceremóniamesteri feladatok teljes ellátását és a szertartás hangosítását!
Itt láthatók, olvashatók a friss esküvői munkáim: www.facebook.com/djrichiepapa
A fotóimon az is jól kivehető, hogy milyen világítás és hangtechnikát használok, milyen a pult.

A végösszeget, a technika mennyiségével tudom szabályozni!
Megrendeléseikkel, a pár jelöli meg az értékhatárt!

Az ország egész területén vállalok megbízásokat!

A rendezvények előtt két-három órával korábban szoktunk érkezni a helyszínekre, hogy időben betudjunk szerelni, mert technikusi munkálatokat a vendégek érkezésekor már nem végzünk, halk zenével fogadjuk őket!

A műsoraim megtartásához MAHASZ jogosítással, engedélyekkel, OSZK "A- kat." képesítéssel és számlaképes vállalkozással rendelkezem!
Minden berendezésünk, szerelvényünk, eszközeink bevizsgáltak, EU előírásoknak, érintésvédelmi szempontok szerint megfelelőek!

- Budapesti vagyok, 15-20 Km-en belül nem kérünk szállítási díjat. Távolabbra, szállítási költségként is csak annyit számolunk fel, amennyi a tényleges kiadásunk!
(Diesel üzemanyag+pálya díj) Nem számolunk amortizációt, felárat! Átlagban 12l fogyasztású, Transporter, kis teherautóval szállítjuk a berendezéseimet.

 

Én akkor közreműködök a szertartásokon is, ha a lakodalom helyszínén, vagy 200m-es körzetében teraszon, udvaron rendezik az eseményeket!

Kérem írjanak az info@djrichie.hu , vagy a djrichiepapa@gmail.com címemre és kérjenek ajánlatot!
Az ajánlatomban olvasható lesz egy részletes forgatókönyv tervezet és egy szertartás menetrend is, amik ízlésük szerint, rugalmasan változtathatók.
Ezek a segédleteim, hasznosak lehetnek, ötleteket adhatnak a készülődő pároknak!
Leírásomban szerepel az időrendi eseménysor, lehetőségek, játékok, hagyományok felsorolása.

Az Önök ajánlatkérésben célszerű, hogy szerepeljenek az alábbiak:

- Ajánlatkérő neve:
- Ajánlatkérő telefonszáma:
- Ajánlatkérő e-mail címe:
- Rendezvény helyének neve és címe:
- Rendezvény ideje: év, hónap, nap, óra
- Várható vendég létszám:
- Rövid leírás az elképzelésekről, speciális igényekről:
-
A fentiek alapján tudok választ adni, hogy szabad vagyok e még a megjelölt napon és az ismeretek, adatok birtokában tudom felmérni a technikai igényt, korrekt, tájékoztató árakat közölni az érdeklődő felé.


http://ujinfok.djrichie.hu oldalon minden olyan kérdésre megtalálhatják a leírásokat, válaszokat, amik segíthetnek az esküvőjük gondtalan lebonyolításában. 
A lapon ajánlom az „Esküvő lépésről lépésre” gombokat!
CM feladataimról a "BLOG" gomb alatt olvashat leírást.
A weblapjaimon található zenei felvételek, a ténylegesen rendelkezésre álló dalok mennyiségnek, csak nagyon kicsi, töredéknyi része, ezek mintaként szolgálnak!

Dj Richie eskuvoi dj egyben ceremoniamester, eskuvore dj, dj eskuvore
bottom of page